Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nick Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 008615903698472

WhatsApp : +008615903698472

Free call

Κάτω από την επιδημική κατάσταση, η υπερπόντια γραμμή υπηρεσιών Wangu επεκτείνεται συνεχώς

November 20, 2020

τελευταία εταιρεία περί Κάτω από την επιδημική κατάσταση, η υπερπόντια γραμμή υπηρεσιών Wangu επεκτείνεται συνεχώς

Κάτω από την επιδημική κατάσταση, η υπερπόντια γραμμή υπηρεσιών Wangu επεκτείνεται συνεχώς

    Η σφαιρική διάδοση covid-19 το 2020 έχει ασκήσει σοβαρή επίδραση στην οικονομική ανάπτυξη όλων των χωρών στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, αν και η εσωτερική επιδημία της Κίνας έχει ελεγχθεί αποτελεσματικά, η επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου της Κίνας έχει επηρεαστεί σοβαρά. Από το ξέσπασμα της επιδημίας στην αρχή του έτους, Co. μηχανημάτων Zhengzhou WANGU, το ΕΠΕ παρέχει τις διάφορες pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσίες για τους πελάτες από για να εξασφαλίσει σε όλο τον κόσμο την κανονικές λειτουργία και τη συντήρηση των υπερπόντιων πελατών.

Λόγω της συνεχούς διάδοσης covid-19 παγκόσμιων, πολλοί υπερπόντιοι πελάτες πρόθεσης πρέπει να αναβάλουν ή να ακυρώσουν το αρχικό σχέδιο επιθεώρησης και αγορών, και το προσωπικό εξωτερικού εμπορίου της επιχείρησης ρυθμίζει τις στρατηγικές τους έγκαιρες. Το ξέσπασμα της επιδημίας ξέσπησε ακριβώς στην αρχή του έτους. Οι τουρκικοί πελάτες υπό διαπραγμάτευση δεν θα μπορούσαν να επισκεφτούν το εργοστάσιο σύμφωνα με το πρόγραμμα. Το προσωπικό εξωτερικού εμπορίου της επιχείρησης οδήγησε τους πελάτες για να επισκεφτεί το γραφείο σχεδίου, την επεξεργασία και την παραγωγή του εργοστασίου και της περιοχής λειτουργίας του παλαιού εξοπλισμού πελατών μέσω της τηλεοπτικής σύνδεσης δικτύων, η οποία διάλυε τις αμφιβολίες του πελάτη και υπέγραψε και πλήρωσε ομαλά. Ο εξοπλισμός του προγράμματος στεγνωτήρων τυμπάνων στάλη στην Τουρκία το Σεπτέμβριο. Αφότου έφθασε ο εξοπλισμός επί του τόπου, λόγω της επιδημικής κατάστασης, η επιχείρηση δεν θα μπορούσε να στείλει τους τεχνικούς στην περιοχή για να καθοδηγήσει την εγκατάσταση. Η επιχείρηση οργάνωσε τους τεχνικούς για να καθοδηγήσει την εγκατάσταση on-line για τους πελάτες μέσω της μορφής μακρινής συνεδρίασης για το δίκτυο, και παρείχε τη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

 Κατά τη διάρκεια της επιδημικής περιόδου, το τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης έλυσε ενεργά τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν από τους παλαιούς πελάτες στις Φιλιππίνες, την Καμπότζη, την Ινδία και άλλες χώρες στο στάδιο της λειτουργίας εξοπλισμού μέσω της τηλεοπτικής σύνδεσης, της σε απευθείας σύνδεση διάγνωσης και άλλων τρόπων, και παρείχε τον ικανοποιητικό ανεφοδιασμό ανταλλακτικών για τους πελάτες για να εξασφαλίσει εγκαίρως την κανονική λειτουργία της παραγωγής πελατών.

Κάτω από την επιδημική κατάσταση, η ροή του διεθνικού προσωπικού εμποδίζεται, αλλά η υπερπόντια γραμμή υπηρεσιών Wangu επεκτείνεται συνεχώς!

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

zzwgjx@163.com
+008615903698472
008615903698472
wls0370689
008615903698472